Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Provisió de llocs de treball del personal funcionari de l’ATIB pels sistemes de concurs de mèrits i de lliure designació (llista definitiva)


Per Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 4 de setembre de 2017 s’ha aprovat la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de carrera de l’Agència Tributària de les Illes Balears pels sistemes de concurs de mèrits i de lliure designació (consultar la Resolució). El termini per presentar les sol.licituds va finalitzar el 5 d’octubre de 2017.

La llista provisional de persones admeses i excloses es va publicar el dia 25 d’octubre de 2017, finalitzant el termini de presentació de sol·licituds per esmenar deficiències el 9 de novembre de 2017.

Per Resolució de la Presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 20 de novembre de 2017 s’ha aprovat i es fa pública la llista definitiva de les persones admeses i excloses del procediment.

Accediu a tots els detalls del procediment aquí.