Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Model
620

Impost sobre transmissions patrimonials: transmissió de determinats mitjans de transports usats entre particulars que no siguin vehicles de motor (per exemple: vaixells, remolcs, etc.)

DADES PRÈVIES

ATIB
Ajuda / Ayuda

Declarant / Subjecte Passiu ( A )

NOTA: El declarant ha de tenir el seu domicili fiscal a les Illes Balears. Per a comprovar-ho, emplenau el NIF i el nom o raó social i pitjau el botó validar.

TRANSMITENT ( B )

PRESENTADOR ( C )

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES ( D )

LIQUIDACIÓ ( E )

DATA I FINALITZACIÓ ( F )

Per a imprimir el model i després efectuar el pagament en les entitats bancàries col·laboradores, o per a realitzar el pagament telemàtic i imprimir el model, heu d'emplenar les dades del model del tribut o ingrés autonòmic corresponent.

Una vegada finalitzat el procés, podeu imprimir els exemplars corresponents al model (format pdf). En el cas d'haver efectuat el pagament telemàtic, els exemplars del model incorporaran el justificant acreditatiu del pagament.

En el cas d'interrompre el procés de generació del model tributari, el podreu reprendre en un moment posterior. Per això heu de guardar el model tributari i anotar la referència de recuperació i, quan torneu a accedir novament a aquesta pàgina, introduir-la en el quadre corresponent. Automàticament tornarà a començar el procés en el tràmit en què es va interrompre. La Referència de Recuperació caduca als 15 dies.