Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Carter virtual d’avisos de pagament de rebuts

L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) ha habilitat el servei  CARTER VIRTUAL D’AVISOS, al qual podeu accedir amb el vostre CODI DE CONTRIBUENT, que us permet obtenir fàcilment els vostres avisos de pagament en període voluntari de tributs locals de cobrament periòdic (rebuts), com ara, l’impost sobre béns immobles, l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, l’impost sobre activitats econòmiques o les taxes municipals.

Podeu consultar els períodes voluntaris de pagament de rebuts es poden consultar seleccionant el municipi corresponent a Calendari  fiscal local.


IMPORTANT: Excepte en els casos de contribuents als quals s’hagi tramés el codi de contribuent, l’any 2017 es continuaran enviant els avisos de pagament en paper corresponents als rebuts d’aquest exercici. En aquests avisos s’informarà d’aquest servei així com de les formes per obtenir els avisos de pagament. A partir de l’any 2018 no es remetran avisos de pagament en paper.

En cas de no tenir el codi de contribuent, es pot obtenir de les formes següents:


Si no accediu al carter virtual d’avisos amb el codi de contribuent, les formes per poder obtenir el avisos i, el seu cas, pagar els rebuts són les següents:RECOMANACIONS


Per a qualsevol dubte o, en general, per a consultes o suggeriments, teniu a la vostra disposició el servei Consultes i suggeriments.


Gestions telemàtiques