Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Pagament telemàtic de liquidació tributària o document d’ingrés de l’ATIB


Per fer el pagament telemàtic, s’han de seguir els passos següents:

Primer: Introduir les dades que hi figuren en el document d'ingrés corresponents a l’Emissora, Referència, Identificació i Import (sense guions o espais entre els nombres), i pitjar el botó “Continuar”.

Segon: Una vegada verificades les dades introduïdes, podeu procedir al pagament telemàtic per qualsevol dels mitjans següents:

  • Banca electrònica o Banca on line. Per utilitzar aquest sistema de pagament heu de ser titular d’un compte en una entitat bancària col·laboradora de i disposar de les acreditacions de seguretat necessàries per a operar per via telemàtica. Actualment les entitats col·laboradores amb servei de banca electrònica són CaixaBank, Banca March, BBVA i Colonya, Caixa Pollença.
  • Targeta bancària. Aquest sistema permet el pagament telemàtic mitjançant targetes bancàries de dèbit o de crèdit amb independència de l’entitat emissora de la targeta.
  • Per Bizum.
Tercer: Quan heu finalitzat el procés i s’ha fet correctament el pagament, podeu imprimir el justificant acreditatiu del pagament (format pdf).

En el cas d’interrompre el procés descrit abans de realitzar el pagament, el podreu reprendre en un moment posterior. Per a això heu d’anotar la referència post-continue i, quan torneu a accedir novament a aquesta pàgina, introduir-la en el quadre corresponent. Automàticament tornarà a començar el procés en el tràmit  en què es va interrompre.