Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Logo cartero

Carter Virtual

Consulta i pagament de rebuts i altres deutes


En el CARTER VIRTUAL, al qual podeu accedir amb el vostre codi de contribuent (així com amb certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve), podeu:

  • Gestionar el pagament dels tributs de cobrament periòdic (rebuts), com són els tributs locals (impost sobre béns immobles, impost sobre vehicles de tracció mecànica, impost sobre activitats econòmiques i taxes municipals) i l'impost autonòmic sobre estades turístiques corresponent a habitatges i càmpings turístics.

  • Consultar els tributs, multes i deutes (pagats i pendents) la gestió recaptatòria dels quals correspongui a l’ATIB.

  • Domiciliar el pagament dels vostres tributs i gestionar la domiciliació (per exemple, triar el dia de càrrec en compte bancari).

  • Seleccionar un Pla personalitzat de pagament ("Pagament a la carta"), en cas que l’entitat municipal o local hagi establert aquesta modalitat de pagament.

  • Una vegada heu accedit, us recomanam que actualitzeu les vostres dades a l’"Àrea Personal i notiifcacions" i activeu els serveis d'avisos o missatges per sms i/o mail (que us permetran estar informats d'actuacions relacionades amb la gestió recaptatòria dels vostres tributs o deutes) i la notificació electrònica.
Per a més informació, consultau Preguntes freqüents.

Per qualsevol dubte, accediu a Consultes i suggeriments.

Anar-hi