Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Model
007
Pagament telemàtic de tributs i altres recursos autonòmics (amb document d'ingrés)
Apartats d'aquest model
DADES PRÈVIES LIQUIDACIÓ ( A ) DATA I FINALITZACIÓ ( C )
  
Carregant Carregant
 
ATIB
La descàrrega començarà automàticament, si té problemes premi el botó Descarregar.
Còpia del justificant de pagament
Per a imprimir el model i després efectuar el pagament en les entitats bancàries col·laboradores, o per a realitzar el pagament telemàtic i imprimir el model, heu d'emplenar les dades del model del tribut o ingrés autonòmic corresponent.

Una vegada finalitzat el procés, podeu imprimir els exemplars corresponents al model (format pdf). En el cas d'haver efectuat el pagament telemàtic, els exemplars del model incorporaran el justificant acreditatiu del pagament.

En el cas d'interrompre el procés de generació del model, el podeu reprendre en un moment posterior. Per això heu d'anotar la referència post-continue i, quan torneu a accedir novament a aquesta pàgina, introduir-la en el quadre corresponent. Automàticament tornarà a començar el procés en el tràmit en què es va interrompre.


Nota: En compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les vostres dades personals s’han incorporat al fitxer “Gestió i control de tributs”, amb la finalitat de l’aplicació dels tributs i d'altres recursos públics la gestió recaptatòria dels quals corrrespon a l’ATIB (+ Info).