Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Informació dels municipis
menorca Maó Ciutadella Alaior Ferreries Es Mercadal Es Castell Sant Lluís Es Migjorn Gran
mallorca Alaró Pollença Sa Pobla Búger Campanet Selva Mancor de la Vall Lloseta Alaró Binissalem Consell Escorca Fornalutx Sóller Deià Santa María del Camí Bunyola Valldemossa Esporles Puigpunyent Banyalbufar Estellencs Andratx Calvià Marratxí Santa Eugènia Inca Sencelles Muro Llubí Costitx Algaida Lloret de Vistalegre Sant Joan Sineu María de la Salut Ariany Petra Artà Capdepera Son Servera Sant Llorenç des Cardassar Manacor Vilafranca de Bonany Felanitx Ses Salines Campos Porreres Montuïri Llucmajor Palma Santanyí Santa Margalida Artà Manacor Algaida Campos
ibiza Eivissa Santa Eulària des Riu Sant Antoni de Portmany Sant Josep de Sa Talaia Sant Joan de Labritja Formentera

El següent mapa mostra els municipis de les Illes Balears.

  • Els municipis amb el fons marca són els que han delegat la recaptació dels seus tributs i altres ingressos de dret públic a l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB). Per obtenir informació sobre els períodes i la forma de pagament, podeu pitjar damunt el municipi corresponent en el mapa o seleccionar-lo en la llista desplegable.

  • Els municipis que disposen d'oficines de recaptació estan assenyalats amb el símbol "".

  • Els municipis amb el fons marca no han delegat la recaptació dels seus recursos a l'ATIB. Si pitjau damunt el municipi en el mapa, podreu accedir a la pàgina web del corresponent Ajuntament.