Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Aportacions dineràries per fer front a la situació generada pel coronavirus COVID-19

Per Acord del Consell de Govern de les Illes Balears de 27 de març de 2020, s’ha habilitat la plataforma Xarxa Junts per canalitzar la solidaritat ciutadana arran de la situació d’emergència i de crisi sanitària que ha generat el COVID-19.

En el marc d’aquest Acord, s’ha habilitat la possibilitat de fer aportacions dineràries a través d’aquest Portal de l’ATIB que aniran destinades a ajudes socials i sanitàries.

Les persones o entitats interessades podel col·laborar de la forma següent:

1.- Pitjau l’enllaç el corresponent enllaç:2.- Emplenau el model (046). Heu d’indicar (camps obligatoris) les vostres dades (NIF -casella [5]- i llinatges i nom o raó social -casella [6]-) i l’import de la vostra aportació -casella [23]-.

3.- Pitjau “Finalitzar”. Podeu fer efectiva la vostra aportació de les formes següents:

-. Si pitjau “Pagar”, podeu fer el pagament per via telemàtica, ja sigui per banca electrònica de CaixaBank, Banca March, Bankia o BBVA, i també amb targeta bancària, de dèbit o de crèdit, amb independència de l’entitat emissora de la targeta.

-. Si pitjau “Imprimir”, podeu imprimir el model per fer l’ingrés a una entitat bancària col·laboradora (CaixaBank; Banca March; Bankia; BBVA; Banco Santander; Targobank; Banco Sabadell; Colonya, Caixa Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank)

Per qualsevol dubte o consulta, teniu a la vostra disposició el servei de consultes i suggeriments.

Moltes gràcies per la vostra ajuda.