Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Servei Renda Àgil: Declaració IRPF


L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) posa en marxa la campanya Renda Àgil, un servei de col·laboració amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) que té com a objectiu agilitzar la tramitació de la declaració de l’Impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) de lexercici 2023 mitjançant l’ajuda i l’assistència als contribuents en la realització de la seva declaració.

 

El servei de lATIB dona prioritat als municipis de la part forana de les Illes Balears (residents a Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Ariany, Artà, Banyalbufar, Campos, Capdepera, Ciutadella, Deià, Escorca, Es Migjorn Gran, Esporles, Estellencs, Felanitx, Ferreries, Formentera, Fornalutx, Lloret de Vistalegre, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Pollença, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Santa Margalida, Santanyí, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa) a fi de poder cobrir, juntament amb l’AEAT, pràcticament tot el territori de les illes.

El servei
Renda Àgil es prestarà del 3 de juny a l'1 de juliol de 2024 a través de 16 oficines, 14 de les quals estan ubicades a Mallorca, una a Menorca i una altra a Formentera.

 

El termini per sol·licitar cita prèvia per a latenció presencial als contribuents dels municipis coberts pel Servei de Renda Àgil és del 28 de maig fins el 28 de juny i es podrà concertar en el telèfon 971 767 676 o per Internet en l’enllaç SERVEI RENDA ÀGIL.


Els contribuents que resideixen en la resta de municipis poden demanar, de 29 de maig a 28 de juny, cita prèvia per a latenció presencial en oficines de lAEAT en els telèfons 91 553 00 71 o 901 223 344 (de dilluns a divendres laborables, de 9 a 19 h.) o mitjançant la pàgina web RENDA 2023 (enllaç Cita prèvia AEAT).Important: Us recomanam que comproveu si les deduccions autonòmiques són d’aplicació la vostra declaració d’IRPF. Per a més informació consulteu: Deduccions autonòmiques a les Illes Balears IRPF 2023.