Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Recursos Humans

A continuació podeu consultar temes diversos relatius a recursos humans de l’ATIB per al seu coneixement general.

1.- Aprovació dels temaris i els exercicis per les proves de selecció per a l’acces als cossos de l’ATIB.

Per Resolució de la Directora de l’ATIB de 29 d’octubre de 2018 s’han aprovat els temaris i els exercicis per les proves de selecció per a l’acces als cossos de l’ATIB. Per consultar els temaris i els exercicis, pitjau aquí.

2.- Llistes definitives de personal de l’ATIB que assoleix un nou nivell de carrera professional.

Per Resolució de la presidenta de l’ATIB de 10 d’octubre de 2018 s’han aprovat les llistes definitives del personal funcionari de l’ATIB que assoleix un nou nivell de carrera professional. Per consultar la Resolució, pitjau aquí.

3.- Llistes provisionals de la convocatòria ordinària per accedir als diferentes nivells que integren la carrera professional horitzontal del personal funcionari de l’ATIB.

Per Resolució de la presidenta de l’ATIB de 12 de setembre de 2018 s’han publicat les llistes provisionals de les persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, que han concorregut a la convocatòria ordinària per accedir als diferentes nivells que integren la carrera professional horitzontal del personal funcionari de l’ATIB. Per consultar la Resolució, pitjau aquí.

4.- Acord del Consell General de lATIB de 17 de desembre de 2018 pel qual saprova l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2018 corresponent al personal funcionari de l’ATIB (pitjau aquí).

5.- Llistes definitives de les persones amb un nou nivell de carrera professional del personal funcionari de l’ATIB.

Per Resolució de la presidenta de l’ATIB de 15 de febrer de 2019 s’han aprovat les llistes definitives de les persones que assoleixen un nou nivell de carrera professional del personal funcionari de l’ATIB (pitjau aquí).