Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

INCIDÈNCIES EN LA PRESENTACIÓ

Passos que heu de seguir si apareix el següent missatge: “Se ha producido un error, el servidor de automatización no puede crear el objeto. Can not create object”.


Aquest és un error que es produeix en realitzar la signatura electrònica del certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT). En primer lloc, cal tenir en compte si en el moment en què pitgem acceptar en el missatge de l'error apareix o no, just sota de la barra de direccions, una barra de color groc que ens indica si permetem habilitar el complement CAPICOM.

- Si apareix la barra, s’ha de “Habilitar complemento”, la qual cosa permetrà que la llibreria s'executi i d'aquesta manera podrem tornar a pitjar el botó de presentació. En aquest cas el botó de “Presentar” canviarà a “Imprimir” el justificant de presentació i l'estat d’“Iniciat” passarà a “Presentat”.

- Si no hi ha cap barra amb l'opció de “Habilitar complemento”, això significa que no està instal·lat el complement CAPICOM de la FNMT i l’heu de descarregar del següent enllaç: https://www.sede.fnmt.gob.es/ca/certificados/persona-fisica/obtener-certificado-software/consideraciones-previas. En aquest cas, apareixerà un missatge en què se sol·licita si voleu executar o guardar. Heu d’executar i instal·lar el complement acceptant els passos d'instal·lació. Un cop instal·lat el programa heu de reiniciar el sistema.

Una vegada fet l’anterior, heu de tornar a la pantalla de presentacions i pitjar “Presentar”.

Si, malgrat realitzar tots els passos indicats, teniu problemes per efectuar la presentació, contacteu amb el Departament d'Internet i Desenvolupament d'Aplicacions de l'ATIB (tel.: 971 228 510; mail: serviciosweb@atib.es).