Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Implementació del pagament mitjançant BIZUM a l’APP de l’ATIB


Si teniu descarregada l’aplicació de l’ATIB per a dispositius mòbils, també es podrà fer el pagament mitjançant el sistema Bizum.

D’aquesta manera, a més del pagament via telemàtica a través de la banca electrònica de les entitats col·laboradores en aquesta forma de pagament o amb targeta bancària (amb independència de l’entitat emissora de la targeta), es possibilita pagar mitjançant Bizum.

En aquest cas, una vegada s’hagi triat aquesta opció de pagament, el contribuent que estigui adherit a Bizum en la seva entitat bancària, introduirà el seu número de telèfon mòbil vinculat a Bizum i s’obrirà la passarel·la de pagaments de l’entitat bancària per acceptar i autoritzar el pagament.

Una vegada fet el pagament, a l’aplicació de l’ATIB constarà el tribut o deute pagat i es podrà accedir i descarregar el justificant de pagament.

Es recorda que, a més de consultar els deutes i poder fer el seu pagament, a través de l’aplicació de l’ATIB , entre altres coses, es pot fer l’autoliquidació de determinades taxes administratives,  sol·licitar cita prèvia a una oficina de l’ATIB, actualitzar les dades de contacte, fer consultes o sol·licitar informació sobre els procediments que tramita l’ATIB, domiciliar el pagament de tributs en una entitat bancària, i, en el cas de disposar d’un document d’ingrés generat per l’ATIB, fer el pagament ja sigui introduint les claus de referència del document o escanejant el seu codi de barres.

Us recomanem descarregar l’aplicació mòbil de l’ATIB (+ info: APP ATIB).