Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Pagament mitjançant BIZUM al Portal de l’ATIB


S’ha habilitat el pagament mitjançant el sistema Bizum en el Portal web i Seu electrònica de l’ATIB en cas de pagaments per import de fins 1.500 euros.

El pagament per Bizum estava implementat per pagar a través de l’aplicació (app) de l’ATIB per a dispositius mòbils (+ info: APP ATIB), si bé, atès que a través de l’app no es poden pagar actualment tots els tributs i deutes gestionats per l’ATIB, s’ha considerat convenient habilitar també aquesta forma de pagament al Portal web de l’ATIB per qualsevol tribut o deute.

Així doncs, a partir d’ara, a més del pagament via telemàtica a través de la banca electrònica de les entitats col·laboradores o amb targeta bancària (amb independència de l’entitat emissora de la targeta), també es podran pagar per Bizum al Portal web de l’ATIB tots els tributs autonòmics i municipals la gestió recaptatòria dels quals correspon l’ATIB amb una limitació d’import de 1.500 euros.

En aquest cas, una vegada s’hagi triat aquesta opció de pagament, el contribuent que estigui adherit a Bizum en la seva entitat bancària, introduirà el seu número de telèfon mòbil vinculat a Bizum i s’obrirà la passarel·la de pagaments de l’entitat bancària per acceptar i autoritzar el pagament. Un cop fet el pagament, es podrà accedir i descarregar el justificant corresponent.