Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Període voluntari de pagament de tributs de l’Ajuntament de Manacor (exercici 2023): de 15 de setembre a l’1 de desembre


El dia 15 de setembre s’inicia el període voluntari de pagament de determinats tributs de cobrament periòdic per rebut corresponents a l’any 2023 de l’Ajuntament de Manacor (veure conceptes).

El termini de pagament finalitza l’1 de desembre de 2023.

Un cop transcorregut aquest termini d’ingrés s’iniciarà el període executiu, fet que determinarà l’exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

FORMES D’OBTENCIÓ DE L’
AVÍS DE PAGAMENT O DOCUMENT D’INGRÉS

Es recorda que no s’envien avisos de pagament en paper. La forma general per obtenir i/o pagar els rebuts és en aquest Portal web a través del Carter Virtual, al qual podeu accedir amb el codi de contribuent, així com també amb DNI electrònic, certificat digital o Cl@ve (+ info: CARTER VIRTUAL).

En cas de no utilitzar el Carter Virtual podeu obternir-los per Internet a través dle servei de Consultes i suggeriments.


Així mateix, podeu obtenir l’avís de pagament o el document d'ingrés corresponent de forma presencial amb cita prèvia  (que podeu sol·licitar per Internet -pitjau CITA PRÈVIA- o al telèfon 971 678 404) a l’oficina de l’ATIB situada en el carrer de Puis XII, 17 (edifici "Can Puerto"), bxs. A, 07500 Manacor, o a qualsevol oficina de recaptació de l’ATIB (consultar les dades i els horaris a oficines de recaptació).

FORMES DE PAGAMENT  (amb lavís de pagament o document dingrés):

— Per Internet, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti. [Accediu al pagament telemàtic].

— A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Banca March; BBVA; Banco Santander; Banco Popular; Targobank; Banco Sabadell; Colonya, Caixa Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank.

— En el caixers automàtics de CaixaBank i BBVA.

REBUTS DOMICILIATS

Es recomana que domicilieu el pagament dels vostres rebuts (+ info: Domiciliació de pagament de tributs locals de cobrament periòdic per rebut).

Els rebuts el pagament dels quals estigui domiciliat en una entitat bancària se remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en compte dels contribuents el dia que aquests triïn dins del període voluntari de pagament (per seleccionar el dia de càrrec s’ha d’accedir al CARTER VIRTUAL). En cas que no se seleccioni cap dia, els rebuts domiciliats es remetran a les entitats pel seu càrrec en compte a partir del dia 16 de novembre de 2023.

Un cop enviada la domiciliació a l’entitat bancària podeu saber la situació del rebut a Informació de les dades dels rebuts domiciliats.