Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Dia 1 de juny: represa del servei d’atenció al públic a les oficines de l’ATIB


El dia 1 de juny es reprèn el servei d’atenció al públic a les oficines de l’ATIB (consultar oficines de l’ATIB). A aquest efecte, d’acord amb les recomanacions sanitàries i de prevenció de riscos laborals, s’ha de tenir en compte el següent:

1.- L’atenció es farà amb cita prèvia, que heu de demanar a través d’aquest Portal web (pitjau CITA PRÈVIA) o en el telèfon 971 678 404.

Per evitar desplaçaments, us recomanem que, abans de demanar cita prèvia, comproveu si podeu fer la gestió a través d’aquest Portal web de l’ATIB i, en cas de dubte, teniu a la vostra disposició el servei de Consultes i suggeriments.

Així mateix, la presentació de sol·licituds o escrits la podeu fer a través del Registre electrònic. Heu d’indicar com organisme destinatari "Agencia Tributaria Islas Baleares (ATIB)".

2.- Si es presenta qualsevol simptomatologia (tossina, febre, dificultat per respirar, etc.) associada amb la COVID-19, no heu d’anar a l’oficina de l’ATIB i heu d’avisar als serveis sanitaris (+ info: aquí).
 
3.- Només podrà accedir a l’oficina una persona per cita (es prega puntualitat). Excepcionalment, l’usuari/a podrà anar acompanyat per ser col·lectiu vulnerable o altres circumstàncies ineludibles.

4.- Al marge de les mesures de seguretat i de prevenció establertes i degudament senyalitzades a les oficines, els usuaris/usuàries han de respectar les següents normes bàsiques:

- És obligatori l’ús de mascareta.

- A l’entrada de l’oficina i/o en els llocs d’atenció hi haurà dispensadors de solució hidroalcohòlica amb la finalitat de poder rentar-se les mans i mantenir una correcta higiene.

- S’han de respectar 2 metres de distància de seguretat entre les persones.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració