L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) ofereix aquest Portal de transparència d’acord amb el que estableix la Llei de transparència,accés a la informació pública i bon govern (Llei 19/2013, de 9 de desembre).

Pretenem així, facilitar l’exercici del dret d’accés a la informació pública i oferir, d’una manera sistemàtica i senzilla, la informació rellevant sobre la organització de l’ATIB i les dades més importants de la seva activitat.

De manera específica i en aplicació del principi de transparència dels càrrecs públics i del Codi ètic del Govern de les Illes Balears, es pot consultar determinada informació en relació a la Directora de l’ATIB i de la seva activitat, la qual, en tot cas, es regeix pels principis d’eficàcia, imparcialitat, austeritat i responsabilitat.


Informació institucional, organitzativa i de planificació


Director o Directora de l’ATIB


Qualitat i cartes ciutadanes


Informació econòmica, pressupostària i estadística

Informes activitat


Dret d’acces a la informació pública


La ciutadania té dret a accedir als continguts o documents en poder de l’administració i que han estat elaborats o adquirits en l’exercici de les seves funcions.

Aquest dret d’accés es podrà limitar en el supòsits dels articles 14 i 15 de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern que, entre d’altres, inclouen els de  protecció de dades de caràcter personal i de política econòmica i monetària.

Per poder exercir aquest dret respecte de les dades de l’Administració de les Illes Balears podeu consultar el següent enllaç.


Altra informació rellevant

Informació del període mitjà de pagament a proveïdors

D’acord amb allò que preveu el Reial decret 635/2014, de 25 de juliol, pel qual es desenvolupa la metodologia de càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors de les administracions públiques i les condicions i el procediment de retenció de recursos dels règims de finançament, que preveu la Llei orgànica 2/2012, de 27 d’abril, d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, també es poden les dades corresponents al període mitjà de pagament a proveïdors per part de l’ATIB, si pitjau en l'enllaç corresponent: