Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Avisos de notificació i notificacions electròniques


S’ha habilitat en aquest Portal de l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) dos serveis que us permetran estar informats de les notificacions que pugui generar l’ATIB i, fins i tot, poder rebre la notificació electrònica.

Per una banda, si us adheriu al servei de missatges i avisos per sms i/o mail podeu rebre una avís per sms i/o mail les notificacions que pugui generar l’ATIB de les quals sigui el destinatari. Es tracta d’un avís que no implica una notificació de l’acte, de manera que la manca de pràctica d’aquest avís no impedeix que la notificació que es faci es consideri plenament vàlida.

Per altra banda, si també voleu rebre la notificació us podeu adherir al servei de notificació electrònica, de manera que rebreu les notificacions per aquesta via.

Nota: inicialment aquests serveis només estan disponibles en relació a les notificacions que pugui generar l’ATIB en matèria de gestió recaptatòria de tributs locals i també de deutes (locals i autonòmiques) respecte als quals s’iniciï o tramiti un procediment de constrenyiment.