Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Establiment del sistema de CITA PRÈVIA


Amb la finalitat de donar un servei més ordenat i eficaç us informem que s’estableix, a partir de l’11 de juiol de 2018, la CITA PRÈVIA com sistema general d’atenció i assitència a les oficines de l’ATIB de Serveis Centrals (C/ de Can Troncoso, 1, 07001 Palma), i de les Delegacions insulars de Menorca (C/ del Bisbe Gonyalons, 20, 07703 Maó i Plaça del Born, 15, 07760 Ciutadella) d’Eivissa (C/ Canarias, 31 (Edifici CETIS), torre 5, 3r pis, 07800 Eivissa) i Formentera (C/ Eivissa, 9, 07860 Sant Francesc Xavier).

A les oficines de recaptació de l’ATIB l’atenció amb cita prèvia ja es va implantar l’1 de juliol de 2017 (consultar oficines de recaptació).

La cita prèvia es pot sol·licitar a través d’aquest Portal (pitjau aquí) i en el telèfon que s’ha habilitat a l’efecte (971 678 404).

No obstant, per evitar desplaçament, abans de sol·licitar cita prèvia, es recomana que consulteu els tràmits que podeu fer per via telemàtica a través d’aquest Portal, tant en relació a tributs locals (consultar tràmits tributs municipals i recursos locals) com a tributs autonòmics (consultar tràmits tributs autonòmics).

Així mateix, també podeu fer consultes o sol·licitar informació a través del mòdul de Consultes i suggeriments.