Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Implantació del sistema Cl@ve


S’ha implementat al Portal de l’ATIB el sistema Cl@ve per a l’accés als mòduls als quals només es podia accedir mitjançant el DNI electrònic  un certificat digital reconegut per l’ATIB, com és el cas de la Carpeta fiscal.

Cl@ve és un servei d’identificació per a les administracions públiques que permet als ciutadans relacionar-se amb diferents administracions amb el mateix usuari i contrasenya.

Cl@ve és alternatiu i complementari a l’accés mitjançant DNI electrònic o certificat digital. A més, Cl@ve permet als ciutadans de la Unió Europea accedir als serveis d’administració electrònica usant sistemes d’identificació europeus.

Mitjançant Cl@ve els ciutadans poden accedir de forma autenticada i segura amb un usuari i contrasenya des de qualsevol dispositiu sense necessitat de tenir un certificat digital instal·lat al dispositiu. No obstant, en el cas que es requereixi signatura, aquesta s’haurà de fer mitjançant certificat digital, com fins ara.

L’accés mitjançant Cl@ve, amb usuari i contrasenya, no està disponible per a persones jurídiques, que hauran d’accedir, com fins ara, amb els corresponents certificats electrònics de representació.

Per a més informació sobre el sistema Cl@ve, pitjau aquí.