Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Inici del període voluntari de pagament de determinats tributs de l’Ajuntament d’Alcúdia (any 2018): de l’1 de setembre al 2 de novembre


El dia 1 de setembre s’inicia el període voluntari de pagament de tributs de cobrament periodic per rebut corresponents a l’any 2018 de lAjuntament d’Alcúdia (veure conceptes). El termini de pagament finalitza el 2 de novembre de 2018.

Un cop transcorregut aquest termini d’ingrés s’iniciarà el període executiu, fet que determinarà l’exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

Formes d’obtenció de l’avís de pagament:

Com ja es va informar el darrer any, l’ATIB no remet avisos de pagament en paper. Es recorda que la forma general per obtenir i/o pagar els rebuts és en aquest Portal web a través del Carter Virtual d’Avisos (+ info: Carter Virtual d’Avisos).

En cas de no utlitzar el Carter Virtual d’Avisos, podeu obternir-los de les formes següents:

— Per Internet (en aquest Portal):
— De forma presencial: a l’oficina de l’ATIB situada al carrer Serra, 30, 07400 Alcúdia, en horari de dilluns a  divendres laborables de 8.15 a 13.45 hores; o a qualsevol oficina de recaptació de l’ATIB (consultar oficines de recaptació), en horari de dilluns a dijous laborables de 8.15 a 13.45 hores i de 15.15 a 16.45 hores, i els divendres laborables, de 8.15 a 14.45 hores (els mesos de juliol i agost l’horari és de dilluns a divendres laborables de 8.15 a 14.45 hores). Es recomana que sol·liciteu cita prèvia, que podeu fer per Internet (pitjau aquí) o telefonant al 971 678 404.

Formes de pagament:

— Per Internet, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti. [Accediu al pagament telemàtic].

— A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Bankia; Banca March; BBVA; Banco Santander; Banco Popular; Targobank; Banco Sabadell; Colonya, Caixa Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank.

— En el caixers automàtics de CaixaBank, Bankia i BBVA.

Rebuts domiciliats

Es recomana que domicilieu el pagament dels vostres rebuts (+ info: Domiciliació de pagament de tributs locals de cobrament periòdic per rebut).

Els rebuts el pagament dels quals estigui domiciliat en una entitat bancària, seran remesos a les respectives entitats perquè siguin carregats en els comptes dels contribuents a partir del 16 d’octubre de 2018.

Un cop enviada la domiciliació a l’entitat bancària podeu saber la situació del rebut a Informació de les dades dels rebuts domiciliats.