Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Logo cartero

Carter Virtual

Consulta i pagament de rebuts i altres deutes


L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) ha habilitat el servei del CARTER VIRTUAL, al qual podeu accedir amb el vostre CODI DE CONTRIBUENT (així com amb certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve) per obtenir els avisos de pagament dels tributs de cobrament periòdic (rebuts), com són els tributs municipals (impost sobre béns immobles, impost sobre vehicles de tracció mecànica, impost sobre activitats econòmiques i taxes municipals) i l’impost autonòmic sobre estades turístiques corresponent a habitatges i càmpings turístics.

Així mateix, a través del Carter Virtual podeu gestionar les domiciliacions dels vostres rebuts i el "pagament a la carta" (en el seu cas que hagi establert l’entitat municipal o local) i consultar els deutes (pagats i pendents) la recaptació dels quals correspongui a l’ATIB a mesura que es tingui la corresponent informació dels mateixos.

Us recomanam actualitzar les vostres dades a l’Àrea Personal i activar els serveis d’avisos o missatges per sms i/o mail (que us permetran estar informats de detreminades actuacions en relació a la recaptació dels vostre deutes) i de notificació electrònica.

Per a més informació sobre el Carter Virtual, consultau DUBTES I PREGUNTES FREQÜENTS. Així mateix, teniu a la vostra disposició el servei de Consultes i suggeriments.


Anar-hi