Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Accés al programa d’ajuda de l’impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats

Aquesta pàgina té com a objectiu proporcionar accés al programa d’ajuda de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, a les instruccions d’instal·lació i ús d’aquest programa i dels auxiliars que requereix. És important comprovar que teniu la darrera versió dels programes, per assegurar-vos l’ús de les darreres actualitzacions o millores que s'hagin introduït.

Programa d’ajuda de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats

Aquest programa d’ajuda permet als usuaris destinataris (contribuents i, principalment, gestors professionals) realitzar el circuit complet de gestió d’expedients de l’impost de transmissions i actes jurídics documentats, en tots els casos escripturats notarialment amb gestió telemàtica de l’escriptura. A partir de la referència d’aquesta escriptura, podreu crear l’expedient recuperant-hi les dades, confeccionar, validar i pagar els models d’autoliquidació 600 associats, i presentar telemàticament l’expedient. Tendreu la possibilitat de guardar localment les dades gestionades i de sol·licitar i obtenir en qualsevol moment els justificants de pagament i/o presentació gestionats. També permet el pagament per lot dels models 600 elaborats.

Abans de descarregar i instal·lar el programa, és important veure els requisits necessaris.

Atenció: per utilitzar aquest programa d’ajuda heu heu de ser un usuari registrat al portal de l'ATIB i disposar d’un certificat digital vàlid que us identifiqui (si ja sou usuaris de la plataforma WEB de gestió d’expedients de l’ITPAJD, podeu utilitzar els mateix certificat i usuari registrat).

Descarregar programa (TRANSMISSIONS)

Una vegada descarregat el programa, executau l'arxiu "SETUP_TRANSMISSIONS.EXE" i seguiu les indicacions del programa d'instal·lació.

Recursos:

  • Manual d'Usuario: explica el prodediment d’instal·lació, la funcionalitat i la utilització del programa, amb tot un circuit de gestió complet com a exemple.
  • Video demostratiu: guia visual d'instal·lació i utilització.

Telèfons de contacte:

Sobre la descàrrega del programa o incidències amb el certificat digital: 971 228 510 (de dilluns a dijous laborables, de 8.15 a 13.45 hores i de 15.15 a 16.45 hores, i els divendes laborables, de 8.15 a 14.45 hores; mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres laborables, de 8.15 a 14.30 hores).

Sobre la utilització i funcionament del programa:
971 177 250 (de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00 hores).

Per a dubtes informàtics o resolució d'errors en el funcionament del programa:

971 177 249 (de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00 hores).

971 750 324 (de dilluns a divendres laborables, de 16.00 a 20.00 hores).

Informació general.

Gestions i pagament per via telemàtica