Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Accés al programa d’ajuda de l’impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats


Aquesta pàgina té com a objectiu proporcionar accés al programa d’ajuda de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats (ITPAJD), a les instruccions d’instal·lació i ús d’aquest programa i dels auxiliars que requereix. És important comprovar que teniu la darrera versió dels programes, per assegurar-vos l’ús de les darreres actualitzacions o millores que s'hagin introduït.

El programa d’ajuda permet als usuaris destinataris (contribuents i, principalment, gestors professionals) realitzar el circuit complet de gestió d’expedients de l’ITPAJD, en tots els casos escripturats notarialment amb gestió telemàtica de l’escriptura. A partir de la referència d’aquesta escriptura, podreu crear l’expedient recuperant-hi les dades, confeccionar, validar i pagar els models d’autoliquidació (models 600) associats, i presentar telemàticament l’expedient. Tendreu la possibilitat de guardar localment les dades gestionades i de sol·licitar i obtenir en qualsevol moment els justificants de pagament i/o presentació gestionats. També permet el pagament per lots dels models 600 elaborats.

Abans de descarregar i instal·lar el programa, és important veure els requisits necessaris.

Així mateix, heu de tenir en compte que per utilitzar aquest programa d’ajuda heu heu de ser un usuari registrat (accedir a registre d’usuaris) i disposar d’un certificat digital vàlid que us identifiqui (si ja sou usuaris de la plataforma de gestió d’expedients de l’ITPAJD, podeu utilitzar el mateix certificat i usuari registrat).

IMPORTANT: Per canvis de normativa i operativa de les entitats bancàries col·laboradores, si voleu fer el pagament amb el model imprès a una oficina bancària, heu de descarregar i instal·lar la darrera versió del programa.

DESCARREGAR PROGRAMA (TRANSMISSIONS)

Una vegada descarregat el programa, executau l'arxiu "SETUP_TRANSMISSIONS.EXE" i seguiu les indicacions del programa d'instal·lació.

Ajuda

  • Manual d'usuari: explica el prodediment d’instal·lació, la funcionalitat i la utilització del programa, amb tot un circuit de gestió complet com a exemple.
  • Video demostratiu: guia visual d'instal·lació i utilització.


Telèfons de contacte

Sobre la descàrrega del programa o incidències amb el certificat digital: 971 228 510 (de dilluns a dijous laborables, de 7.30 a 17.30 h., i divendes laborables, de 7.30 a 14.30 h.; els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres laborables, de 8.30 a 14.30 h.).

Sobre la utilització i funcionament del programa: 971 177 250 (de dilluns a divendres laborables, de 9 a 14.00 h.).

Per a dubtes informàtics o resolució d’errors en el funcionament del programa: 971 750 324 (de dilluns a divendres laborables, de 9 a 14 h. i de 16 a 20 h.).

Per a informació general de  l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats : 901 201 530 (o a través del servei de Consultes i suggeriments).

Gestions i pagament per via telemàtica