Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Requeriments necessaris per instal·lar el programa d'ajuda de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats


Procediment general d'Instal·lació

Guardar i executar o executar directament l'arxiu setup_transmissions.exe ((TRANSMISSIONS) descarregat. Seguiu els passos que us indiqui la instal·lació.

Atenció: Per a la correcta execució dels programes d'ajuda es necessari tenir instal·lats una Màquina Virtual Java compatible amb la versió 1.6.0 de JRE de Sun/Oracle i el programa Adobe Acrobat Reader.

Descàrrega i instal·lació de la Màquina Virtual Java

Seguiu les instruccions per descarregar i instal·lar la Màquina Virtual Java 1.6.0 o superior. Aquest procediment pot requerir permisos d’administració adequats per a cada sistema.

  • Descarregau la Màquina Virtual Java corresponent al vostre Sistema Operatiu a http://www.java.com/es
  • Executau l'arxiu que heu descarregat.
  • Seguiu les instruccions de la instal·lació.

Per completar la instal·lació, a vegades és necessari tornar a iniciar l'equip.

Descàrrega del programa Adobe Acrobat Reader

Per descarregar el programa Adobe Acrobat Reader pitjau sobre Acrobat Reader. És necessari que tengueu instal·lada la versió 5 o superior d’aquest programa (us recomanam que instal•leu la darrera versió disponible per al vostre sistema).

Preguntes més frequents:

  1. Com puc saber si està instal•lada una Màquina Virtual de Java i la seva versió? Des d'una finestra de Consola del vostre sistema operatiu executau "java-version". Per a plataformes Windows, en el Panell de Control sol aparèixer una icona denominada Java Plug-in que verifica la instal•lació; a la pestanya "Sobre" s'indica la versió.

  2. Després de desinstal·lar una Màquina Virtual de Java prèvia, s'obté un error que no es troba la JVM.DLL. És un problema que ha ocorregut en equips amb Windows 2000. Una solució provisional consisteix en desinstal·lar la Màquina Virtual de Java (Panell de Control, Agregar o treure programes...) i tornar-la a instal·lar de forma personalitzada, seleccionant la carpeta C:\JRE.

Gestions i pagament per via telemàtica